... 0 tuotetta
0.00 €
Avaa ostoskori »


Tuotteet

Tuotteet


TOP TUOTTEET:


Cottover Naisten huppari vetoketjulla

Tuotetunnus: C110

Cottover naisten vetoketjullinen huppari.

Materiaali: 80 % Fairtrade-luomupuuvillaa ja 20 % kierrätettyä polyesteriä.

14 väriä.

Koot: XS - 2XL.

 

Tee tarjouspyyntö

CottoVer Collection –vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä. Vaatteet ovat Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex –sertifioituja. Käytämme ainoastaan 100% luomu- ja Reilun kaupan puuvillaa. Kun valitset profiilivaatteesi CottoVerilta niin osallistut pyrkimyksiimme luoda ympäristöä säästävää tekstiiliteollisuutta Bangladeshissä, tämä vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään yhdessä maailman köyhimmistä maista

 

VALMISTUSKETJU

 

Puuvilla tulee kahdelta Reilun kaupan viljelijältä Intiasta. Puuvilla on ekologista eikä siinä ole käytetty kemiallisia tuholaismyrkkyjä. Kun puuvilla kuljetetaan viljelijältä seuraavalle toimittajalle sen mukana seuraa tarkistuksen tehneen tahon erityinen todistus, joka auttaa meitä seuraamaan puuvillan valmistuksen kaikkia vaiheita. Siksi voimme olla varmoja, että vaatteet todella on valmistettu luomupuuvillasta ja toimittajat ovat valtuutettuja.

 

Puhdistettu puuvilla kuljetetaan kehräämöön, joka valmistaa langoista kangasta. Olemme toimineet yhteistyössä kahden intialaisen kehräämön kanssa. Polyesterikuitu, jota käytetään muutamassa mallissa on valmistettu GRS-standardien mukaan kierrätetystä materiaalista.

 

Valmis kangas toimitetaan vaatevalmistajalle Bangladeshiin missä kankaat värjätään ja vaatteet valmistetaan. Kemikaalit, joita näissä prosesseissa käytetään, on perusteellisesti dokumentoitu ja niiden on täytettävä sekä GOTS.in että Joutsenmerkin vaatimukset. Kaikki toimittajat ketjussa kontrolloidaan vuosittain GOTS:in puolesta.