Heijastintuotteet

Heijastimet omalla logolla tai painatuksella

Näy pimeässä ja loista heijastintuotteilla! Heijastimet ovat erityisen tärkeitä ja osa liikenneturvallisuutta pimeään vuodenaikaan. Hankkimalla heijastimia mainos- tai liikelahjoiksi osoitat sen, että välität yrityslahjojen saajan turvallisuudesta liikenteessä. Heijastintuotteet sopivat jaettavaksi niin yrityksen henkilöstölle, asiakkaille, messuvierailijoille kuin yhteistyökumppaneille. Heijastin on pieni, mutta merkittävä lahja.

Erilaiset heijastintuotteet

Nykyisin heijastintuotteita on saatavilla monissa eri muodoissa sekä malleissa, joten valikoimasta on helppo löytää miellyttävä vaihtoehto. Valikoimamme kattaa perinteisten prismaheijastimien lisäksi mm. heijastinliivit, jousiheijastimet, erityisen ihanat pehmoheijastimet, heijastinasusteet sekä suositut heijastinkassit. Työvaatteiden valikoimasta löydät myös heijastavat turvatyövaatteet. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse yrityksesi tarpeisiin sopivin vaihtoehto.

Tilaa painetut heijastintuotteet verkkokaupastamme

Kun löydät valikoimasta mieleisesi heijastintuotteen, lisää tarvitsemasi määrä tuotetta tajouskoriin. Tarjouskorissa pyydämme lisätietoja mm. väreistä ja painatuksesta sekä yhteystietosi tarjousta varten. Vastaamme tarjouspyyntöihin vuorokauden sisällä selkeällä hinnalla, joka sisältää painatus- ja toimituskulut. Tuotteiden arvioidut toimitusajat löydät tuotesivuilta. Jos sinulle jää vielä kysyttävää tilauksesta, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Tilaa heijastavat liikelahjat nyt helposti verkkokaupasta!

Ladataan...