Heijastintuotteet

Ladataan...

Heijastin - Näytä että välität

Heijastimet ovat erinomaisia liikelahjoja, joiden avulla voit edistää turvallisuutta ja näkyvyyttä ympäristössä. Heijastimien käyttö on erittäin suotuisaa pimeällä kävellessä, jotta erotut pimeästä ja näyt esimerkiksi autoilijoille. Pimeällä kelillä autoilijoiden voi olla haastavaa nähdä jalankulkijoita, mikäli heillä ei ole käytössä heijastimia. 

Heijastimien avulla lisäät turvallisuutta pimeällä liikkuessa ja ne ovat edullinen tapa suojautua mahdollisilta törmäystilanteilta. Yleisesti heijastimia käytetään syksyisin ja talvisin, jolloin auringonvaloa ei ole niin paljon saatavilla. Heijastimesta puhutaan myös halpana henkivakuutuksena, eikä ihme, sillä heijastin auttaa muun muassa autoilijoita huomaamaan missä ihmisiä kulkee.

Heijastin omalla logolla

Heijastimiin voit painattaa oman yrityksesi logon tai nimen kauttamme. Heijastin yrityksesi logolla on erinomainen yritys- tai mainoslahja, joka varmasti menee käyttöön ja näkyy pimeällä.

Heijastimen antaminen osoittaa välittämistä parantaen samalla näkyvyyttä ja turvallisuutta. Ne sopivat lahjoiksi muun muassa henkilöstölle, asiakkaille, messuvierailijoille sekä yhteistyökumppaneille. Heijastinlahjat näkyvät monipuolisesti liikenteessä ja niitä käytetään esimerkiksi kävelylenkillä, juostessa tai pyöräiltäessä. 

Heijastimet edullisesti

Hankimme pääsääntöisesti tuotteemme suoraan valmistajilta, joten pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen hinnan. Tilaaminen tapahtuu tarjouslomakkeen avulla tarjouskori näkymässä. Huomiomme tarjouksessa kaikki kulut ja vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin vuorokauden sisällä. 

Erilaiset heijastimet

Valikoimassa on monipuolisesti erilaisia heijastimia, jotka sopivat erilaisiin paikkoihin tai tarkoituksiin. Heijastimien tulisi näkyä hyvin ja näin ollen suosittelemme useamman heijastimen käyttöä samanaikaisesti. Heijastimien tulisi olla sijoitettuna eteen, taakse ja sivuille. Huomioithan heijastimen asettamisessa tieliikenteen niin, että heijastin on asetettu tien puolelle. 

Roikkuvat heijastimet suositellaan laittamaan siten, että se pääsee heilumaan vapaasti. Hyviä vaihtoehtoja roikkuviin heijastimiin ovat perinteinen kova prismaheijastin ja pehmoheijastin. Roikkuvat heijastimet suositellaan asetettavan sivuille. Edestäpäin tulevat autot havaitsevat heijastavan rintanapin sekä silmukkaheijastimen, jonka voi lisätä esimerkiksi vetoketjuun. 

Erittäin suosittu eteen ja taakse näkyvä jousiheijastin on helppo napsauttaa jalkaan tai käteen tuomaan turvallisuutta pimeille kaduille. Jousiheijastin on suosittu juurikin sen helppouden vuoksi. Jousiheijastimet on EN13356-sertifioituja, ne on tehty laadukkaasta 3M:n materiaalista ja valittavana on useampia kokoja.Kurkkaa myös heijastinkassit sekä heijastinliivit. Mikäli etsit hyödyllistä, kestävää ja turvallisuutta edistävää lahjaa on heijastin mainio valinta. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat liikelahjat.