Mainoskynät

Ladataan...

Mainoskynät

Markkinointi on olennainen osa jokaisen yrityksen menestystä, ja yrityksen tunnettuuden ja brändin rakentamisen kannalta onkin tärkeä löytää tehokkaita tapoja tavoittaa asiakkaat. Yksi näistä keinoista on käyttää mainoskyniä, jotka ovat tehokas tapa markkinoida yritystäsi pitkäikäisillä ja käytännöllisillää tuotteilla, jotka auttavat levittämään yrityksesi nimeä laajalle yleisölle. 

Mainoskynät painatuksella. ovat erinomainen tapa mainostaa yritystä potentiaalisille asiakkaille ja antaa lahja, joka tulee varmasti käyttöön. Laajasta valikoimastamme löydät monipuolisesti ekologisia ja ympäristöystävällisiä mainoskyniä, jotka ovat valmistettu korkeista, kierrätyspaperista, kierrätysmuovista, kierrätetyistä muovipulloista tai jopa auton renkaista. 

Valitse mainoskynä luontoa kunnioittaen ja tutustu laajaan ympäristöystävälliseen valikoimaamme!

Mainoskynät kasvattavat tunnettuutta

Mainoskynä on erinomainen tapa kasvattaa yrityksen tunnettuutta. Kyniä tarvitaan päivittäin erilaisissa tilanteissa, kuten kokouksissa, palavereissa sekä kotitoimistolla työskennellessä. Tämän vuoksi mainoskyniin painettu yrityksen logo tai viesti nähdään usein ja muistuttaa asiakasta yrityksen olemassaolosta. 

Muita mainoskynien etuja ovat niiden pitkäikäisyys ja edullisuus. Mainoskynät ovat edullisia, niitä voidaan tilata suuria määriä kerralla, eivätkä ne ole kertakäyttötavaroita, vaan niitä voidaan käyttää useita kuukausia tai jopa vuosia. Tämän ansiosta brändätty kynä nähdään sekä muistetaan kauan ja se saavuttaa laajan yleisön.

On myös huomioitava, että mainoskynien avulla voidaan kohdistaa markkinointia tarkasti halutulle kohderyhmälle. Esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa voit jakaa mainoskyniä potentiaalisille asiakkaille tai yhteistyökumppaneille ja varmistaa, että mainoksesi päätyy oikeille ihmisille ja lisätä mahdollisuuksia uusien asiakassuhteiden syntymiseen. 

 

Mainoskynät logolla

Mainoskynät logolla ovat erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat tehostaa brändinsä näkyvyyttä. Logon painaminen kynään on erinomainen valinta, sillä se takaa yrityksen logon, sloganin tai jonkin muun tunnistettavan elementin näkymisen asiakkaan arjessa.

Mainoskynien suunnittelussa voit hyödyntää luovuuttasi ja tehdä ne erottuviksi kilpailijoista. Voit valita erilaisia värejä, muotoja ja materiaaleja kynän runkoon sekä painattaa siihen yrityksesi logo, nimi tai slogan. Tämä auttaa luomaan tunnistettavan brändin ja erottumaan kilpailijoista. 

Mainoskynien käyttö markkinoinnissa ei rajoitu pelkästään yrityksen nimen ja logon painattamiseen. Kynän rungossa voi olla myös muita tietoja, kuten yrityksen verkkosivujen osoite tai puhelinnumero. Tämä antaa vastaanottajalle mahdollisuuden ottaa helposti yhteyttä yritykseen tarvittaessa.

Mainoskynien tehokkuutta voidaan parantaa yhdistämällä ne muihin markkinointimateriaaleihin, kuten esitteisiin,  käyntikortteihin tai tuotenäytteisiin. Nämä luo kattavamman brändikokemuksen ja auttaa yritystä erottumaan kilpailijoistaan. 

Ekologiset mainoskynät

Mainoskynien merkitys korostuu erityisesti silloin, kun ne suunnitellaan huolella ja mainoskynien laatu on hyvä. Laadukkaat mainoskynät kestävät pitkään ja antavat ammattimaisen vaikutelman yrityksestä, kun taas huonolaatuiset mainoskynät sen sijaan voivat aiheuttaa negatiivisia mielikuvia ja vahingoittaa yrityksen mainetta.

Mikäli yritys toimii B2B-markkinassa, mainoskynään kannattaa panostaa entistä enemmän. Tyylikkäät ja laadukkaat mainoskynät vetoavat ammattilaisiin, kun taas kuluttajamarkkinassa voidaan käyttää leikkisämpiä ja huomiota herättäviä kyniä. 

Kun suunnittelet mainoskynien käyttöä markkinointistrategiassasi, kannattaa ottaa huomioon myös ekologiset näkökulmat. Valitse kierrätettäviä materiaaleja ja mainoskyniä, joihin voidaan lisätä mustetta, jotta kynien käyttöikä pitenee. Tämä osoittaa yrityksesi vastuullisuutta ja voi lisätä brändin arvostusta asiakkaiden silmissä.

Valikoimastamme löydät laajasti erilaisia mainoskyniä erilaisiin tarkoituksiin.

Zeno Protect on kierrätysmuovista valmistettu laadukas kuulakärkikynä, joka suojaa testatusti osaa viruksia ja bakteereita. 

Pop Recy -kynä on valmistettu Euroopasta kerätystä kotitalouksien jätemuovista. 

Pet Pen Pro läpikuultava -kynä, on valmistettu Euroopassa kierrätetyistä juomapulloista. Kynän metallikärki on valmistettu kierrätetyistä juomatölkeistä. 

Like -kynä, on Euroopassa valmistettu laatukynä, jonka tuotantoprosessi on hiottu niin, että hiilijalanjälki on 0. 

 

Mainoskynien rooli tapahtumamarkkinoinnissa

Mainoskynät toimivat erinomaisina lahjoina tai ilmaisina tuotteina, jotka voidaan jakaa tapahtumissa tai messuilla. Messut ja erilaiset tapahtumat toimivat alustana, jossa saman alan harrastajat, asiantuntijat ja kiinnostuneet voivat kokoontua ja jakaa tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia. Ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, oppia uutta ja kokea yhteisöllisyyttä. Messut eivät ainoastaan paranna osallistujien asiantuntemusta, vaan luo myös pohjaa uusille yhteistyömahdollisuuksille, tutuille ja innovaatioille. 

Mainoskynien jakaminen messuilla on helppo tapa lähestyä potentiaalista yhteistyökumppania ja se on myös erittäin pidetty lahja. Kaiken lisäksi mainoskynien jakaminen on helppo tapa tavoittaa suuri määrä ihmisiä. Kun mainoskyniä jaetaan ilmaiseksi potentiaalisille asiakkaille, ne herättävät kiinnostusta ja luovat positiivisen mielikuvan yrityksestä. Mainoskynän jakaminen voi myös olla hyvä keino kerätä tietoa potentiaalisista asiakkaista esimerkiksi kilpailujen tai arvontojen avulla.

Miten valita oikeat mainoskynät yrityksesi tarpeisiin?

 1. Mieti kohderyhmäsi

Ensimmäinen askel on miettiä, ketä haluat muistaa. Onko kyseessä esimerkiksi nuoret opiskelijat vai ammattilaiset? Valitse kynän tyyli ja muoto sen perusteella, mikä vetoaa eniten kohderyhmääsi

 

 1. Mainoskynien laatu

 

Mainoskynien laatu on tärkeää, sillä haluat varmistaa, että ne kestävät pitkään ja jättävät hyvän vaikutelman asiakkaillesi. Valitse mainoskynä, joka on kestävä ja laadukas.

 

 1. Brändin tyylinen

 

Mainoskynien tulisi heijastaa yrityksen brändi-identiteettiä. Valitse mainoskynä, joka sopii yrityksen värimaailmaan ja johon voit painattaa logon tai/ja sloganin.

 

 1. Toiminnallisuus

 

Harkitse myös mainoskynien toiminnallisuutta. Onko kyseessä perinteinen kuulakärkikynä vai haluatko tarjota asiakkaillesi jotain erikoisempaa?

 

 1. Budjetti

 

Mainoskynien hinnat voivat vaihdella paljon riippuen laadusta ja määrästä. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että laadukkaat ja hyvät kynät yleensä ovat myös arvokkaampia.

 

 

 1. Tilausmäärät

 

Mieti myös, kuinka monta mainoskynää tarvitset ja suunnittele niin, että jokainen halukas saa kynän. Mikäli suunnittelet suurempaa markkinointikampanjaa tai tapahtumaa, tarvitset suuremman määrän kyniä.

 

 

 1. Ekologisuus

 

Ympäristötietoisuus on tärkeää nykypäivän yrityksille. Valitse ekologisia vaihtoehtoja, kuten kierrätysmateriaaleista valmistettuja kyniä tai sellaisia, jotka voidaan uudelleen täyttää.

 

Usein kysytyt kysymykset mainoskynistä

1. Miksi mainoskynät ovat niin suosittuja?

Mainoskynien suosio perustuu niiden monipuolisuuteen ja tehokkuuteen markkinointiviestinnässä. Kynät ovat jokapäiväisiä esineitä, jotka ihmiset pitävät mukanaan päivittäisissä askareissaan. Kun yritys painattaa logoaan tai viestiään kynään, se saa näkyvyyttä joka kerta kun henkilö tarttuu siihen. Mainoskynillä on myös pitkä käyttöikä, mikä tarkoittaa pidempää altistumista brändille.

3. Kuinka paljon mainoskynät yleensä maksavat?

Mainoskynien hinta vaihtelee riippuen useista tekijöistä, kuten tilausmääristä, laadusta sekä painatuksesta. Yleensä hintahaarukka on noin 0,30-2 euroa per kappale. Suuremmat tilausmäärät yleensä laskevat kappalehintoja. 

4. Miten mainoskynät voidaan jakaa?

Mainoskyniä voidaan jakaa useilla eri tavoilla riippuen kohdeyleisöstä ja jakelutavoitteista. Tässä muutamia yleisiä tapoja:

 • Messut ja tapahtumat: Mainoskynät ovat suosittu jakotuote erilaisilla messuilla ja ammattitapahtumissa.

 

 • Yrityksen sisäiset tapahtumat: Yritykset voivat jakaa brändättyjä kyniä työntekijöilleen esimerkiksi koulutustilaisuuksissa, palavereissa tai firman juhlissa.

 

 • Asiakastapaamiset: Mainoskynät ovat hyvä lahja asiakastapaamisten yhteydessä. Ne ovat pieni, mutta käytännöllinen muisto tapaamisesta.

 

 • Verkkokauppa: Kyniä voidaan liittää osaksi verkkokaupan tilauksia kiitoksena asiakkaille. 

 

 • Julkiset tilat: Joissakin tapauksissa kyniä jaetaan julkisissa tiloissa, kuten kirjastoissa tai kahviloissa, joissa ihmiset saattavat tarvita kynää.

 

 • Yhteistyökumppaneiden kautta: Kyniä voidaan jakaa myös yrityksen yhteistyökumppaneiden kautta, esimerkiksi lahjaksi heidän asiakkailleen tai työntekijöilleen.

 

Mainoskynät ovat tehokas ja edullinen markkinointiviestinnän työkalu, joka tarjoaa erinomaisen ratkaisun brändin näkyvyyden lisäämiseen. Valitsemalla oikeanlaisen kynän ja painatuksen sekä harkitsemalla sen jakelua strategisesti, voit hyödyntää mainoskynien potentiaalia täysimääräisesti brändisi edistämiseksi.