Poletit

Ladataan...

Ostoskärrypoletti pelastaa kauppareissusta

Kärrypoletti on pieni kiekko, jota käytetään ostoskärryn irroittamiseen vaunuvarastosta. Ostoskärryn irrottamiseen tarvitaan kärrypoletti, kolikko tai jokin samankokoinen kiekko, jolla kärry aukeaa. Ostoskärryllä kuljetat kätevästi ostoksesi kaupassa, vältyt kantamiselta sekä pystyt kantamaan suurempia määriä ostoksia kerralla. Kärrypoletti on yksi kaupan tärkeimmistä hyödykkeistä, joka on välttämätön jokaiselle asiakkaalle, joka haluaa hyödyntää ostoskärryjä kauppareissulla.

Monissa kaupoissa kärrypoletit ovat ilmaisia mutta niiden hankkimiseen voi joutua näkemään vaivaa esimerkiksi jonottamalla infopisteelle. Tämä johtuu siitä, että kaupan haluavat varmistaa, että heidän ostoskärryjään käyttävät vain heidän asiakkaansa ja että ne palautetaan takaisin vaunuvarastoon käytön jälkeen.

Mistä kärrypoletti on valmistettu? 

Kärrypoletti on yleensä noin 5 cm halkaisijaltaan ja siihen on yleensä painettu esimerkiksi yrityksen logo tai nimi. Poletti on pieni ja kevyt eikä se vie juurikaan tilaa taskussa tai lompakossa. Valikoimastamme löydät monipuolisesti eri materiaaleista valmistettuja poletteja kuten kierrätysmateriaaleista, puukuiduista sekä muoveista valmistettuja kärrypoletteja. Esimerkiksi avaimenperään kiinnitettävä kärrypoletti on erittäin helppo, sillä se on aina mukana ja saatavilla, kun sitä tarvitaan.

Ostoskärrypoletilla on myös ekologisia etuja, sillä se auttaa vähentämään ostoskärryjen hukkaamista tai varastamista. Kärrypoletti kannustaa käyttäjää palauttamaan ostoskärryn takaisin vaunuvarastoon ja kauppa voi varmistaa, että heidän ostoskärrynsä ovat käytössä eikä niitä ole jätetty esimerkiksi parkkipaikalle tai luontoon.

Brändätty kärrypoletti kasvattaa yrityksen tunnettuutta

Brändätty kärrypoletti voi toimia tehokkaana markkinointityökaluna, sillä se mahdollistaa yrityksen nimen, logon tai sloganin painamisen kärrypolettiin, jolloin se näkyy asiakkaalle aina sitä käyttäessä. Tämä voi vahvistaa yritysmielikuvaa sekä lisätä tunnettuutta.

Tämän lisäksi brändätty kärrypoletti voi auttaa yritystä erottumaan kilpailijoistaan, sillä se luo mielikuvan, että yritys panostaa asiakkaiden kokemuksiin yksityiskohtaisesti sekä välittää asiakkaikkaistaan sekä yhteistyökumppaneistaan. Tämä luo positiivista mielikuvaa yrityksestä sekä lisää asiakastyytyväisyyttä. Ilahduta siis yhteistyökumppaniasi, asiakastasi tai työkaveria pienellä arjen pelastajalla, joka varmasti tulee käyttöön. Kärrypoletti pelastaa kiireiset arkipäivät ja tekee kauppareissusta huomattavasti helpompaa.

Laajasta valikoimastamme löydät myös muut ekologiset ja käytännönläheiset yrityslahjat.  Kurkkaa esimerkiksi supersuositut yrityksen brändillä varustetut kangaskassit sekä aina käyttöön tulevat mainoskynät.