Mainosherkut

Ladataan...

Mainoskarkit

 

Mainoskarkit ovat herkullinen ja mainio tapa herättää huomiota sekä jäädä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden mieleen. Karkit tarjoavat monia hyötyjä, joilla voit brändätä yritystäsi tehokkaasti ja maukkaasti. Mainoskarkit voivat toimia pienenä piristyksenä arjen keskellä ja niiden nauttiminen yleensä nostaa mielialaa sekä lisää positiivisuutta. Mainoskarkit ovat helppo tapa tuoda hymy asiakkaiden ja tärkeiden yhteistyökumppaneiden kasvoille. 

 

mainoskarkit brändisi tukijaksi  • Karkit piristävät päivää

 

Karkit toimivat useissa tilanteissa päivän pelastajina sekä erinomaisena keskustelun avaajana esimerkiksi potentiaalisten asiakkaiden kanssa tai muuten vain piristämään päivää. Karkit on aina varma tapa saada ystäviä luoksesi, eikä ihme - kuka voisi vastustaa herkullisia karkkeja? 

 

  • Mainoskarkeissa on laajat personointimahdollisuudet

 

Mainoskarkit voidaan helposti personoida omalla logolla, viestillä sekä brändiväreillä. Näiden avulla voit luoda herkullisen muiston, joka erottuu joukosta ja jää mieleen. Mainoskarkkien avulla pystyt vahvistamaan yrityksesi brändiä sekä luoda positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. 

 

  • Hyödyllinen ja käytännöllinen 

 

Karkit tarjoavat välittömän käyttöarvon ja ne ovat heti käytettävissä, eikä vaadi lisäponnisteluita tai erityistä säilytystilaa. Karkkeja on helppo jakaa tuoden heti iloa ja makean piristyksen arkeen. 

 

  • Edulliset mainoskarkit 

 

Mainoskarkit tarjoavat vastinetta rahoille. Ne ovat pieni, mutta tehokas muistaminen, jolla voit kasvattaa brändin tunnettuutta. Mainoskarkkien avulla voit tavoittaa suuren yleisön, pienillä kustannuksilla. Edulliset mainoskarkit ovat helppo tapa jakaa suurissa määrissä esimerkiksi tapahtumissa, messuilla tai yrityksen sisäisissä tilanteissa. 

 

  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet

 

Mainoskarkit sopivat moniin eri tilaisuuksiin sekä tapahtumiin. Näitä tilaisuuksia ja tapahtumia voi olla esimerkiksi asiakastapaamiset, messut tai vaikka postituksen mukana tuleva yllätys. Mainoskarkkien käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja mikä parasta, ne tuskin jää laatikon pohjalle lojumaan.

 

  • Positiivinen vaikutus mielialaan

Makeiset tuovat iloa ja hyvää mieltä sekä niiden antaminen luo positiivisen mielikuvan yrityksestä vahvistaen brändiä. 
Karkit omalla logolla

 

Karkit omalla logolla ovat mainio tapa erottua joukosta ja luoda tunnistettavaa brändiä. Yrityksen logo makeisten pinnalla ei ainoastaan herätä mielenkiintoa, vaan myös tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa yrityksen imagoa. Brändättyjen karkkien avulla voit tehdä pysyvän vaikutuksen asiakkaisiisi ja luoda positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. 

 

Laadukkaat makeiset edulliseen hintaan takaavat, että voit hemmotella asiakkaitasi herkuilla ilman suurta budjettia. Tilauksen tekeminen on helppoa verkkokaupastamme, joten voit keskittyä nauttimaan iloisesta herkuttelusta asiakkaillesi.

 

Pallotikkarit logolla

 

Pallotikkarit sopivat hyvin esimerkiksi jakotuotteiksi messuille tai muuten vain ilahduttamaan asiakkaiden päivää. Valikoimastamme löydät luomu- sekä reilunkaupan tikkareita. Tikkarit ovat gluteenittomia ja laktoosittomia ja näin ollen sopivat useammille. 

 

Nallekarkit logolla

 

Nallekarkit ovat erinomainen mainoslahja esimerkiksi toimiston kahvihuoneeseen tai lahja verkkokauppatilauksen yhteyteen. Nallekarkit ovat kätevässä karkkipussissa, joita voi jakaa. 

 

Pastillirasia logolla

 

Pastillirasiat ovat erinomainen pieni muistaminen esimerkiksi konferensseissa, seminaareissa sekä koulutustilaisuuksissa. 

 

 

Luo brändättyjä mainoskarkkeja yrityksellesi

 

Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia yrityslahjoja, joista voit valita itsellesi sopivimmat erilaisiin tilaisuuksiin. Mikäli haluat luoda uniikkeja herkkuja, jotka tuovat esiin yrityksesi persoonallisuutta sekä tarjoat makean tavan edistää brändisi tunnettuutta, olet tullut oikeaan paikkaan. Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia herkkuja, joihin voit painattaa oman tyylisi, tehden niistä yrityksesi brändin näköisiä.

 

Ensimmäinen askel on valita karkki, joka sopii parhaiten tavoitteisiisi. Valikoimastamme löydät esimerkiksi tikkareita, pieniä karkkipusseja, käärekarkkeja sekä pastillirasioita. Meiltä löydät myös karkkirasia, jonka voit täyttää valitsemillasi karkeilla. 

 

Kun olet löytänyt sopivat karkit, on aika käydä läpi miten haluat tuoda brändisi näissä esille. Karkkeihin voit painattaa oman logosi, yrityksen nimen, yritysvärit, tunnuslauseen tai vaikkapa yhteystiedot. Näin varmistat, että karkit ovat tunnistettavia sekä vastaa täysin brändin identiteettiä. Kun olet vahvistanut nämä elementit, voit tehdä tilauksen tarjouskorin kautta.  

 

 

Laadukkaat makeiset edulliseen hintaan

 

Me tarjoamme laadukkaita mainoskarkkeja kilpailukykyiseen hintaan. Vaikka karkit ovat omalla logolla varustettuja ja näyttävät ylellisiltä, ne eivät silti rasita yrityksesi budjettia. Haluamme mahdollistaa herkuttelun ilon kaikille yrityksille, oli kyseessä sitten pieni start-up tai suuri kansainvälinen konserni.

 

Korkea laatu on meille tärkeää, joten valitsemme makeiset huolella valituista raaka-aineista ja noudatamme brändimme mukaisesti ympäristöystävällisiä arvoja. Näin voimme taata asiakkaillesi parhaan mahdollisen makuelämyksen ja samalla varmistaa, että brändisi heijastaa luotettavuutta ja ammattitaitoa.

 

 

Missä kaikkialla mainoskarkkeja voidaan jakaa?

 

Messut ja näyttelyt

 

Makeiset toimivat tehokkaana houkuttimena kävijöille pysähtymään osastolle. Ihmiset ovat usein kiinnostuneita ilmaisista tuotteista ja näin ollen ovat todennäköisemmin valmiita tutustumaan yrityksen tarjoamiin tuotteisiin sekä palveluihin. Karkit ovat myös aika yleinen houkuttelukeino messuilla sekä näyttelyissä. 

 

Konferenssi ja seminaarit

 

Usein konferensseissa ja seminaareissa tarjoillaan jotain pientä välipalaa sekä naposteltavaa osallistujille. Tarjoilut voivat auttaa ylläpitämään osallistujien energiatasoja sekä keskittymistä korkealla. Mainoskarkkien avulla voit luoda rentoa ilmapiiriä, joka edistää verkostoitumista sekä vuorovaikutusta. Karkit voivat myös osoittaa järjestäjien puolelta huomiota sekä välittämistä osallistujista, joka taas luo positiivista kuvaa konferenssin järjestäjistä.

 

Asiakastapaamiset

 

Asiakastapaamiset ovat arvokas tilaisuus ja tapahtuma ylläpitää ja rakentaa asiakassuhteita sekä vahvistaa asiakasuskollisuutta. Tarjoamalla asiakkaalle jotain pientä purtavaa, kuten esimerkiksi yrityksen mainoskarkkeja, voi tämä auttaa asiakasta tuntemaan itsensä tervetulleeksi sekä arvostetuksi, mikä edistää positiivisen kuvan syntymistä. 

 

Työpaikan tapahtumat

 

Työpaikan erilaiset tapahtumat kuten juhlat tai henkilöstöpäivät, tarjoavat erinomaiset tilaisuuden tarjota karkkeja omalla logolla. Tapahtumien tarjoilu riippuu tilaisuuden luonteesta, mutta juhlat voivat sisältää tarjoiluja esimerkiksi buffet-pöydästä. Kivoja lisäyksiä buffet pöytään voisi olla esimerkiksi juomavesi painatuksella sekä pienet pähkinä- ja hedelmäpussit ja jälkiruokapöytään sopii mainiosti yrityksen logolla painetut karkit. 

 

 

Postituksen yhteyteen liitettävät lahjat

 

Postituksen yhteyteen liitettävät lahjat tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden yllättää ja ilahduttaa asiakkaita, yhteistyökumppaneita tai työkavereita. Nämä toimivat kiitoksena, markkinointikeinona tai jopa kannustimena tiettyjen toivottujen toimintojen suorittamiseen. Liittämällä lahjan, kuten esimerkiksi mainoskarkkeja postituksen yhteyteen, voit luoda positiivista mielikuvaa brändistäsi sekä asiakastyytyväisyyttä. Kysytyt kysymykset:

 

Kuinka paljon mainoskarkit maksavat? 

 

Mainoskarkkien hinta vaihtelee valittujen karkkien, logon tai muiden painatuksen sekä tilausmäärien mukaisesti. Yleisesti ottaen suuremmat tilausmäärät voivat alentaa yksittäisen tuotteen kappalehintaa. Millaisia karkkivaihtoehtoja on saatavilla? Voiko karkkipakkauksia personoida? 

 

Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja, kuten laattatikkarit, käärekarkit, luomupastillirasiat sekä pienet hedelmäsydänpussit. Kaikkiin mainoskarkkeihimme on mahdollisuus saada yrityksen brändin mukainen ilme. Kaikki karkit ovat personoitavissa yrityksesi logolla, brändiväreillä tai viestillä. Kuinka pitkä mainoskarkkien toimitusaika on?

 

Toimitusaika riippuu tuotteesta, mutta yleisesti toimitusaika on noin neljä viikkoa. Jää makeasti mieleen

 

Mainoskarkeilla on kiistaton rooli tietyissä yrityksen tilaisuuksissa tai tapahtumissa, tarjoten tehokkaan tavan edistää yrityksen brändiä sekä viestiä. Esimerkiksi messuilla, asiakastilaisuuksissa ja seminaareissa mainoskarkit ovat usein odotettu osa tarjoilua ja vieraille tarjottavaa huomiota. Ne eivät ainoastaan miellytä asiakkaita ja osallistujia herkullisella makuelämyksellä, vaan jättää myös positiivisen muistijäljen. 

 

Mainoskarkit tarjoavat myös mahdollisuuden lisätä vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa ja se toimii erinomaisena keskustelun avaajana. Makein suin on helpompi lähteä keskustelemaan potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Yksittäiset käärekarkit ja tikkarit sopivat erinomaisesti jakotavaraksi ja pienet karkkipussit taas toimivat lahjana, jossa halutaan jäädä pidemmäksi ajaksi asiakkaan mieleen, esimerkiksi tapahtumien jälkeiset kiitostilaisuudet tai asiakkaiden muistamiset. 


Tilaa mainoskarkit jo tänään verkkokaupastamme. Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja mainoskarkkeihin ja muihin yrityslahjoihin. Voit esimerkiksi yhdistää mainoskarkkipussin valitsemaasi juomapulloon, jolloin saat lahjasta tuuman verran paremman.