Kangaskassit ja laukut

Kangaskassit ja laukut

Uudelleenkäytettävät kangaskassit ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto

Kangaskassit ovat monikäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä mainostuotteita. Ne ovat kestäviä, helppoja käyttää ja helposti muokattavissa olevia, mikä tekee niistä erinomaisia liikelahjoja.

Uudelleenkäytettävät kangaskassit ovat yhä suositumpi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto muovikasseille, sillä useammat ihmiset tulevat tietoisiksi kertakäyttöisten muovien aiheuttamista ympäristövahingoista. Uudelleenkäytettävät kangaskassit tarjoavat loistavan tavan vähentää kertakäyttömuovien käyttöä tarjoten samalla mukavuutta ja tyyliä puhumattakaan sen tuomasta näkyvyydestä.

Kangaskassit ovat käytännöllinen liikelahja vapaa-ajalle joka sopii jokaisen perheen arkeen. Kangaskassi sopii erinomaisesti esimerkiksi ruokaostoksille, harrastuksiin tai muiden tavaroiden kuljettamiseen sen kestävyyden sekä käytännöllisyyden vuoksi. Katukuvassa on myös näkyvissä muutos, jossa yhä useampi on korvannut perinteiset käsilaukut tyylikkäällä kangaskassilla. 

Kangaskassien materiaali

Kangaskassi on kassi, joka on valmistettu kestävästä kankaasta ja se on usein suunniteltu käyttöä kestäväksi. Kangaskassi on varustettu kantokahvoilla, jolloin se on helppo ottaa mukaan mihin vain ja sen avulla voi helposti kuljettaa tavaroita.  

Valikoimastamme löydät monipuolisesti kangaskasseja, jotka ovat valmistettu erilaisista materiaaleista. Ekologiset kangaskassimme ovat valmistettu mm. luomupuuvillasta, kierrätetystä puuvillasta sekä kierrätetystä polyesteristä. Mikäli kangaskassin valmistamiseen on käytetty luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa, voidaan elinkaarensa lopussa oleva kangaskassi helposti kierrättää esimerkiksi kompostoimalla tai kierrättämällä.

Valikoimastamme löydät Fairtrade-, luomu- ja kierrätyspuuvillasta valmistetut ekologiset kangaskassit sekä erittäin suositut rPET-kassit.

Kangaskassi logolla

Kangaskassien painatus yrityksen logolla on tehokas keino lisätä yrityksen tunnettuutta sekä kasvattaa imagoa. Suosittelemme, että kangaskassit ovat osa yrityksen brändi-ilmettä, jolloin yrityksen brändi on helposti tunnistettavissa kangaskassista. Kangaskassien suosio on kasvanut niiden käytännönläheisyyden ja kestävyyden vuoksi. Erityisesti ympäristötietoisten kuluttajien keskuudessa kangaskassit ovat suosittuja. Kangaskassien painatuksessa kangaskassiin painetaan yrityksen logo, mainoskuva tai molemmat.

Valikoimastamme löydät monipuolisesti eri tyylisiä ja värisiä kangaskasseja, joista varmasti löydät brändiin sopivan kokonaisuuden. Kaikkiin kangaskasseihin saat painatuksen omalla logolla tai haluamallasi kuvalla. Tuunaa kangaskassi tyylikkääksi vaihtoehdoksi ja saat ihmiset käyttämään kangaskassia mielellään erilaisissa tilanteissa. Mikäli haluat apua kangaskassien suunnittelemiseen, niin autamme mielellämme.

Kaiken kaikkiaan kangaskassi yrityksesi logolla on loistava tapa muistaa työntekijöitä, työkavereita tai yhteistyökumppaneita ekologisella ja käytännönläheisellä lahjalla tyylistä tinkimättä. Kangaskassit eivät ole pelkästään ympäristöystävällinen vaihtoehto vaan niiden avulla voit saada näkyvyyttä myös vapaa-ajalla.  

 

Ladataan...