Kangaskassit ja laukut

Ekologiset kangaskassit, messukassit, laukut ja pussukat

Kangaskassit painatuksella tai yrityksen logolla ovat liikkuva ja ympäristöystävällinen mainostuote. Kun haluat tehdä vihreän valinnan, valitse ympäristöystävälliset ja ekologiset tuotteemme. Messukassi sopii mainiosti tapahtumiin giveaway-lahjaksi tai yrityksesi sponsorointituotteeksi pienempiin tapahtumiin. Samalla yrityksesi saa positiivista näkyvyyttä!

Ekologinen kangaskassi on ympäristöystävällinen valinta

Kangaskassi on jo käyttötarkoitukseltaan itsestään ekologinen hankinta. Se on myös edullinen hankinta. Kangaskassit ostoskasseina ovat myös muotitietoinen valinta. Hyvänä vaihtoehtona yrityksen mainoslahjaksi ovat myös valikoimastamme löytyvät kestohedelmäpussit. Ekologiset kangaskassit ja -pussit ovat valmistettu mm. luomupuuvillasta, kierrätetyistä juomapulloista, kierrätetystä puuvillasta sekä polyesteristä! Löydät valikoimastamme Fairtrade- ja luomupuuvillasta ja kierrätyspuuvillasta valmistetut ekologiset kangaskassit sekä suositut rPET-kassit.

Suomen laajin valikoima ekologisia mainoslahjoja

Valikoimastamme löydät myös mm. urheilukassit, kylmälaukut, reput, laukut, tietokonelaukut ja jumppapussit. Kaikkiin tuotteisiin saa painatuksen omalla logolla tai kuvalla. Yrityksesi logo höystettynä hienolla tai hauskalla kuvalla saa varmasti ihmiset käyttämään ekologista kangaskassia mielellään joka tilanteessa.

Valitse yrityksesi mainoslahjat ja -tuotteet luontoa kunnioittaen! Tutustu laajaan valikoimaan. Vastaamme tarjouspyyntöihin vuorokauden sisällä.

Ladataan...