Juuttikassit

Ladataan...

Ilahduta asiakkaitasi, liikekumppaneitasi tai työkavereitasi ekologisella juuttikassilla

Juuttikassi on ekologinen ja luontoystävällinen kassi, joka sopii erinomaisesti PR-tuotteeksi. Monipuolinen, kestävä ja helposti käytettävä juuttikassi kasvattaa suosiotaan jatkuvasti niin käyttötuotteena kuin liikelahjanakin. 

Käytännönläheinen juuttikassi on helppo ja kätevä ottaa mukaan esimerkiksi koko perheen yhteisille ruokaostoksille, omiin harrastuksiin tai vaikkapa kavereiden kanssa järjestettävälle piknikille.

Juuttikasseihin on mahdollisuus painattaa yrityksen logo, brändivärit sekä muut graafiset elementit, jolloin ne toimivat kuin kävelevinä mainoksina. Se sopii erinomaisesti moniin eri tilaisuuksiin, tapahtumiin ja menoihin. Juuttikassin käyttö edistää kestävämpää elämäntapaa ja suojelee ympäristöä, kun samalla luot positiivista brändimielikuvaa yrityksestäsi.

Juuttikassi on ekologinen ja kestävä valinta 

Juuttikassien valmistuksessa käytetään juuttia, joka on osa juuttikasvin varresta. Juutti on erittäin ekologinen luonnonkuitu, joka kasvaa nopeasti ja kestää hyvin kulutusta. Mikäli juutti kasvaa luonnollisissa olosuhteissa on se yksi ekologisimmista kuitukasveista eikä sen kasvattamiseen tarvita kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Voidaan siis puhua erittäin ympäristöystävällisestä valmistusprosessista ilman haitallisia päästöjä. Luonnonkuitu, joka on valmistettu luonnollisissa olosuhteissa on kaiken lisäksi myös biohajoava ja näin ne hajoavat nopeasti maaperään. 

Yhä useampi suosii ympäristöystävällisiä ja uudelleenkäytettäviä kasseja muovipussejen ja muiden kertakäyttötuotteiden sijaan. Muovipussit aiheuttavat ympäristöhaittaa, sillä ne eivät hajoa maaperään tai vesistöihin heitettyinä. Muovipussit vapauttaavat myös mikromuovia, joka saastuttaa elinympäristöämme ja vesistöjämme. Juuttikassit ovat mahtava keksintö, sillä ne kestävät pitkään, sopivat myös raskaiden tavaroiden kuljettamiseen sekä ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto muiden kassien rinnalle.

Juuttikassi on arjen pelastaja

Juuttikassit ovat monikäyttöisiä, sillä voit esimerkiksi napata sen mukaan ruokakauppaan, säilyttää kassissa kesäkenkiä tai koostaa pyöräretki eväät ja heittää juuttikassi tarakalle. Juuttikassit sisältävät kantokahvat, joka mahdollistaa helposti tavaroiden kuljettamisen.

Juuttikassit ovat erinomaisia myös raskaampienkin tavaroiden kuljettamiseen, sillä ne kestävät hyvin painoa. Juuttikassi  menee myös mahtavasti rantakassina tai piknik-eväsrepun korvikkeena, sillä ne on helppo puhdistaa ja niissä on usein hyvin tilaa ruoan ja juoman säilyttämiseen. Ne sopivat myös mainiosti urheilukassiksi, sillä ne kestävät hyvin kosteutta ja likaa.

 

Juuttikassi yrityksen logolla

Valikoimassamme on monipuolisesti eri kokoisia ja värisiä juuttikasseja, joihin on mahdollisuus painattaa esimerkiksi yrityksen logo tai muutoin jäljitellä yrityksen brändiä. Juuttikassien ja muiden valikoimassa oleviemme ekologisten kassien kuten puuvilla- ja kuitukangaskassien suosio on kasvanut hurjasti myös yritysten liikelahjoina.

Juuttikassit ovat monikäyttöisiä ja ne sopivat hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Voit jakaa juuttikasseja esimerkiksi messuilla ja tapahtumissa asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työkavereille. Juuttikassiin painettu brändi muistuttaa asiakasta yrityksestä joka kerta, kun hän käyttää kassia ja samalla esitellen brändiä myös muille ulkopuolisille.

Kokoa ikimuistoinen liikelahja tärkeimmille yhteistyökumppaneillesi 

Valikoimastamme löydät myös muita ekologisia ja tarkkaan harkittuja tuotteita. Koosta tuotevalikoimastamme ikimuistoinen liikelahja, joka voi sisältää esimerkiksi termospullon, suklaisen yllätyksen sekä keilasetin. Näin piknik-kassi alkaa olla jo pakattu ja enää tarvitaan iloista mieltä reissulle.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan tarpeisiisi sopiva juuttikassi yllätyksillä. Tilaa nyt ja anna juuttikassien kirjoittaa bränditarinaasi puolestasi.