TOIMITUS - JA MAKSUEHDOT

Kauppamme palvelee vain yritysasikkaita. Emme toimita tuotteita yksityisasiakkaille.  Toimitamme kaikki tuotteet yritysasiakkaillemme perille asti.

 

YLEISESTI TOIMITUSAJOISTA

Painettujen tuotteiden toimitusajat vaihtelevat reilusta viikosta noin kolmeen kuukauteen.

Eurooppalaisten yhteistyökumppaneidemme varastossa olevat tuotteet pystymme toimittamaan jopa reilussa viikossa, normaalin toimitusajan olessa noin kuukausi.

Näiden tuotteiden varastosaldot vaihtelevat ja vahvistammekin toimituksen kun olemme saaneet tilausvahvistuksenne.

Iso osa tuotteistamme valmistetaan tilauksesta. Edustamme useita tehtaita yksinoikeudella Suomessa. Tilauksesta valmistetut tuoteet ova aina varmasti saatavilla. Toimitusajat vaihtelevat tuotteesta riipuen kolmesta viikosta noin kuuteen viikkoon. Vahvistamme toimitusajan aina tilauksen yhteydessä.

Kaukoidästä tulevat tuoteet on pienemmissä tilauksissa usein mahdollista saada hyvinkin nopeasti lentorahdilla. Parhaillaan toimitusajat ovat jopa viikon luokkaa, normaalisti 2-3 viikkoa. Isommat tilaukset toimitetaan laivarahdilla, jolloin toimitusaika on normaalisti 10-12 viikkoa. Vahvistamme toimitusajan tilauksen yhteydessä.

 

TÄRKEÄÄ ASIAA PIKATOIMITUKSISTA

Kun tilaus tehdään hyvin pikaisella toimitusajalla tarkistamme aina toimituksen onnistumisen lähettäjän ja kuljetusyhtiön kanssa. Valitettavasti aikataulujen ollessa tiukkoja yhteenkään yllätykseeen ei ole varaa. Jos tällaista sattuu ja toimituksen viivästyminen johtuu kolmannesta osapuolesta, esim. työtaistelusta, kuljetusyhtiön ongelmasta / virheestä tai muusta OGG Finlandista riippumattomasta syystä, ei OGG Finland ota asiasta vastuuta. Korvaus täytyy hakea tilanteen aiheuttaneelta taholta.

 

TUOTTEIDEN HINTA

Tuotteille ei ole kaupassa annettu hintoja, koska niiden myynti perustuu asiakkaalle tehtävään tarjoukseen.

Painettavien tuotteiden hintaan vaikuttaa mm. tilattavat määrät, painovärien määrä ja painotekniikka.

Saatte meiltä aina kirjallisen tarjouksen, jossa yksikköhinta sisältää kaikki tilaukseen liittyvät kulut.

 

MAKSUEHTO

Laskutus yritysasiakkaille laskulla ja maksuehto 14 pv / netto. Sopimuksesta maksuaikaa voidaan muuttaa.

Tarkistamme uusien asiakkaiden luottotiedot, ja epäselvissä tapauksissa varaamme oikeuden pyytää etukäteismaksun.